Nieuws

Agenda

14-06-2017 | Vacatures Holland Aviation

Medewerker Elektro/Electronica

Jij bent iemand die plezier heeft in elektro en elektronica. Je denkt mee om de producten continue te verbeteren en klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn.. Dat zijn jouw passies!

Waar ? Op de productie afdeling elektro en elektronica van de Holland Aviation Group. Dat is de overkoepelende naam van Holland Aviation bv. Airport Lighting Equipment bv en Holland Aviation Resources bv.

Wat houd dat precies in… Jij bent de assistent van de werkplaats chef, inspirator en creatieveling die meedenkt bij het uitvoeren van klant opdrachten. Je weet wat onze (potentiële) klanten denken, voelen en zeggen. Dit doe je in een leuke omgevingen. Je werkt voor Holland Aviation, in Heinkenszand. Dit zie je als een uitdaging waarin jij al jouw creativiteit en kennis kwijt kunt om de verschillende klanten optimaal van dienst te zijn.

Vanaf wanneer? Dit is een openstaande vacature. Als jouw sollicitatie brief en CV voldoende inspirerend zijn voor ons dan willen we graag dat je zo snel mogelijk van start gaat.

Werkzaamheden… Je werkzaamheden als Medewerker Elektro/Elektronica zijn gevarieerd en je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Eigen inbreng en planmatig te werk gaan is hierbij een vereiste. Jij bent verantwoordelijk voor: Monteren, bedraden en testen van schakel- en besturingspanelen. Diverse elektronica en assemblage werkzaamheden. Fouten opsporen en repareren. Bewaken van voorraad, planning en levertijden. Testen en inpakken van het eindproduct.

Onze ideale collega heeft: Minimaal VMBO, bij voorkeur MBO niveau 2 opleiding richting elektrotechniek. Kan technische tekeningen en werkinstructies lezen. Kan zelfstandig en nauwkeurig werken. Heeft affiniteit met elektronica/solderen. Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Moet proactief zijn en meedenken. Is in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer. Het bezit van een VCA certificaat is een pré.

Met zoveel waardevolle eigenschappen mag je ook iets terug verwachten en daarom bieden wij jou:

❆ Een marktconform salaris op basis van ervaring ❆ Een 38-urige werkweek ❆ Ruimte voor eigen initiatief & ontwikkeling ❆ Een fris en gezellig team van collega’s die de werksfeer bevorderen   Klinkt goed toch? Is de functie van medewerker Elektro/elektronica bij  Holland Aviation jou op het lijf geschreven? Dan weet je wat je te doen staat! Overtuig ons met een onderscheidende motivatiebrief en een CV dat er toe doet!

Sollicitaties mogen gericht worden ter attentie van, Manager Personeels zaken. Wij ontvangen je sollicitatie met uitstekende brief + inspirerende CV graag op het onderstaande e-mailadres.

Info@hollandaviation.com

Website: www.hollandaviation.com  of www.hollandaviation.nl

 

 

> Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld <

31-01-2017 | Record Windzak installaties

Record Windzak installaties Nieuw record in de producktie van Vliegveld windzak installaties.

Over 2016 is de totale productie van windzak installaties voor luchthavens vliegvelden, Heliports en Off shore Helidecken boven het magische aantal van 1000 uitgestegen. Waarmee nog eens bevestigd wordt dat Holland Aviation s'werelds grootste producent van Airport/Airfield windzak installaties is. 

19-08-2015 | Holland Aviation bij Inter Airport Munchen 2015

Holland Aviation bij Inter Airport Munchen 2015 Dit jaar zijn wij als gebruikelijk weer van de partij op de Inter Airport 2015 beurs, welke van start gaat op 6 oktober 2015. Wij tonen daar een breed scala aan windzakinstallaties en natuurlijk ook onze portable lighting trailer. Tevens is dit een goede gelegenheid om kennis te maken met ons en onze producten.

08-05-2015 | Nieuwe zonne-energie obstakelverlichting voor de Marine & Offshore

Nieuwe zonne-energie obstakelverlichting voor de Marine & Offshore Holland Aviation introduceert de zonne-energie aangedreven obstakelverlichting voor de Marine en Offshore.

De autonome levensduur van de obstakel verlichting kan variëren van 4 tot 32 dagen.

01-10-2014 | Holland Aviation introduceert de HA-PL5 STEALTH portable light

Holland Aviation introduceert de HA-PL5 STEALTH portable light HA-PL5 Stealth draagbare vliegveld en heliveld verlichting,  geschikt voor NVG gebruik.
Uitgevoerd met NVG compatible infrarood LED (940 Nm).


02-09-2014 | Nieuw product! Trailer Kit PWS Verplaatsbare Verlichte Windzak installatie

Nieuw product! Trailer Kit PWS Verplaatsbare Verlichte Windzak installatie Trailer Kit PWS bestaat uit een trailer/aanhanger met daarop gemonteerd een volledige verlichte windzak installatie.
Volgende Laatste pagina