Over ons

Holland Aviation werd in 1968 opgericht met als doel de fabricage van Windzakken en andere luchtvaart verwante producten. Na een aantal jaren werd de productie meer gericht op producten ten behoeve van vliegvelden, helihavens en luchthavens. Na een periode gevestigd geweest te zijn op vliegveld Midden Zeeland, verhuisde Holland Aviation in 2008 naar de huidige locatie te Heinkenszand.

Holland Aviation heeft zich gespecialiseerd in de fabricage van Windzakken, Windzak installaties, Obstakel verlichting, Helihaven verlichting en tekens en bebakening voor vliegvelden en luchthavens.
Tegenwoordig fabriceert Holland Aviation een uitgebreide lijn Windzak installaties, met en zonder verlichting, interne of explosie veilige verlichting, diverse soorten "low intensity en medium intensity" obstakel lichten, Heliport lichten, en Helidek lichten voor de Off shore industrie. Draagbare vliegveld (nood) verlichting en tekens en bebakening voor vliegvelden en luchthavens e.e.a. volgens de voorschriften van ICAO. en/of de Amerikaanse FAA.   

De producten van Holland Aviation worden wereldwijd gebruikt door (luchtvaart) autoriteiten, militaire autoriteiten, Industrie en Verkeer en worden o.a. gebruikt in alle Europese landen, Centraal Amerika, Groenland, Het Midden Oosten, Afrika, Oost Azië en afgelegen gebieden in Oost Rusland.

Holland Aviation wordt gewaardeerd om zijn uitgebreide kennis en expertise in het vakgebied. De producten van Holland Aviation worden vaak gekozen, door de flexibele en gemakkelijke manier waarmee de speciale wensen van klanten vervuld worden.

Holland Aviation is ISO 9001:2008 gecertificeerd.