Levertijden shop artikelen uit voorraad mits onverkocht.

Levervoorwaarden Ex works , Incoterms 2020

COVID-19. Wij hopen dat het met u en uw familie goed gaat en dat u gezond blijft. Wij proberen om binnen het kader van overheidsregels zo goed mogelijk te werken totdat de situatie weer normaal is.

Hier bij Holland Aviation BV zijn wij gelukkig nog steeds actief. Iedereen die momenteel op ons kantoor of in de fabriek werkt is gezond. Ons magazijn is goed gevuld met productie materiaal. Tijdlijnen en levertijden blijven zoals afgesproken, behalve door externe invloeden zoals transport etc. Wij volgen de aanwijzingen van de overheid dagelijks en zullen onze werkwijze daar aan aanpassen.

Onze medewerkers hebben de vrijheid om te kiezen wat voor hen het beste werkt, thuis werken of op ons bedrijf werken Van ons team van 13 mensen werken sommigen tijdelijk thuis, en sommigen blijven op onze locatie werken. Onze faciliteiten worden altijd regelmatig professioneel schoongemaakt om ervoor te zorgen dat iedereen gezond blijft.

We hopen dat de wereldwijde situatie snel zal verbeteren en dat we allemaal snel weer normaal kunnen werken. In de tussentijd zullen we ons best doen om onze relaties hier zoveel mogelijk te steunen, en we zullen niet hamsteren! We zitten hier allemaal samen in en we gaan er samen het beste van maken.

 

De allerbeste wensen in deze tijden.

Management Holland Aviation BV