Gevestigd in  Heinkenszand

Het kantoor en de fabriek van Holland Aviation BV zijn gevestigd in Heinkenszand, Zeeland, Nederland. Holland Aviation BV heeft meer dan 55 jaar ervaring in diverse luchtvaart sectoren en is ’s werelds grootste fabrikant van Hi-tech windzak installaties voor Luchthavens, vliegvelden en helihavens. Holland Aviation BV is ook fabrikant van start en taxibaan verlichting, perimeter verlichting voor helihavens en complete verlichtings systemen voor Helidekken op boor platformen, luchtvaart bakens, obstakel verlichting, draagbare vliegveld verlichting APAPI systemen, Circle en H verlichting, ASPSL etc. Holland Aviation BV is ook actief op het gebied van ontwerp, constructie en installatie van Heliports en Helidekken. Wij werken volgens de regels en aanbevelingen van ICAO Annex 14, FAA AC150 series advisory circulars, UK CAP 437 en CAP 168, EASA ADR, MVAEU, en plaatselijk vereiste regels.

It's all about experience
C. Giltay CEO

Flexibel en betrouwbaar

Onze activiteiten zijn wereldwijd gericht. Wij werken volgens regelgeving een aanbevelingen van ICAO Annex 14, FAA, AC 150 Series Advisory Circulars, UK CAP 437 en CAP 168, EASA ADR en Lokaal vereiste regels.

Wij zijn flexibel en betrouwbaar. Wij verbeteren continue om onze leidende en concurrerende positie te behouden en te versterken.

Competente en toegewijde mensen op alle levels in onze organisatie zijn het geheim van ons succes en de continue verbetering van de kwaliteit van onze service. Wij vinden  het belangrijk dat onze medewerkers kennis van de luchtvaart en vliegen hebben zodat ze onze klanten vanuit die optiek kunnen bedienen.

Meer dan 55 jaar ervaring

Wij opereren en leveren  in een sterk concurrerende industrie waar de vraag om technologie en vooruitstrevende oplossingen vereist dat wij ons constant richten op verdere ontwikkeling en innovatie.

onze innovatie gaat niet alleen over technische oplossingen , maar juist, voor een groot deel over onze interne routines en procedures waarmee wij een op kennis gebaseerd bedrijf runnen.  Holland Aviation BV is ISO 9001/2015 en IECEx gecertificeerd.

Met meer dan 55 jaar in business en als een van s, werelds vooraanstaande ondernemingen binnen onze sector, hebben wij als bedrijf laten zien  wat er nodig is om te concurreren. Om een verdere gezonde en positieve groei te behouden, delen wij kennis, ideeen en informatie met elkaar en onze klanten. Wij luisteren naar onze klanten en bevorderen enthousiasme in ons bedrijf

Proudly made in The Netherlands
Jep Giltay MVA